Cartoons

Karakters voor het leven

Cartoon laten maken

Waarom een Cartoon Logo?

Maak een onvergetelijke indruk en geef je bedrijf een gezicht met een herkenbaar cartoon logo. Jouw nieuwe “werknemer” is nooit ziek, komt nooit te laat, vraagt nooit vrij, gaat niet op vakantie, werk 7 dagen per week, 24 uur per dag en lacht altijd! Ook op maandag.

Cartoon logo & Huisstijl

Het Cartoon logo kunnen we door de hele huisstijl heen verwerken. We ontwerpen voor jou met het nieuwe cartoon logo visitekaartjes en briefpapier op maat. Maar ook het wagenpark, artwork voor de website, grote banners aan de muur en wapperende vlaggen zijn prima opties!

Hoe bestel je een cartoon logo?

Een Cartoon logo wordt het gezicht van  jouw bedrijf voor de komende jaren. Misschien gaat het zelfs wel een groot deel uitmaken van de huisstijl. We willen je natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. Stuur ons een email of bel ons zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Graag denken we ook met je mee. De wensen worden per email nog bevestigt waarna een eerste schets ontstaat. Het schetsen kan op afspraak ook live te volgen zijn via Skype. Als een schets klaar is wordt de tekening omgezet in vector lijnwerk.

Cartoon logo in vectoren

Als we een cartoon logo hebben geschetst gaan we de cartoon opnieuw tekenen in vectoren. Vectoren hebben een belangrijke eigenschap dat ze altijd van zeer hoge kwaliteit zijn. Er zijn geen pixels in het spel en kan een cartoon logo oneindig worden verkleind of vergroot.

cartoon laten maken
bellen is sneller