Illustratie nodig?

Illustratie laten maken

Illustratie nodig:

Met een mooie illustratie versier je een cover van een boek, poster of flyer. Vertel je een verhaal dat makkelijk duizenden woorden vervangt, of breng je een emotie over die met geen pen te beschrijven is. Een pagina vullende illustratie of een klein plaatje als opvulling. Een illustratie in kleur of alleen in lijnwerk met grijstinten. Misschien een kleurplaat met jouw bedrijf, stichting of sportclub als onderwerp. Via Skype (deel ik mijn scherm) schetsen we snel live een ruig idee neer. Natuurlijk kunnen we ook op andere manieren contacten. Heb je een illustratie nodig? Stuur me gerust een berichtje.

Illustratie voor artikel of blog

Mensen zijn visueel ingesteld. Binnen luttele secondes bepalen mensen op het internet of ze blijven of vertrekken. Mannen beslissen in vier seconden of ze blijven lezen. Vrouwen in slechts 2 seconden. Een pakkende illustratie ter ondersteuning van een blog of artikel kan bepalend zijn of bezoekers blijven of weggaan. Wij maken kleurrijke illustraties die jouw blog of artikel kunnen ondersteunen. Informatie illustraties, ook wel “info graphics” genoemd versterken kille en saaie data. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Illustratie voor games en apps

Roy Korpel Studios is betrokken bij verschillende grote en kleine projecten in de gaming en app industrie. Beeldvullende illustraties voor basisscholen en kleurrijke visuals voor apps en serious games. Een illustratie voor een game of app vraagt net even een andere aanvliegroute. Heb je een illustratie nodig voor een loading screen of in-game items? Wij helpen je graag verder als gamers onder elkaar.

illustratie dieren
cartoon laten maken blogs
Later als ik groot ben...

Illustratie laten maken, hoe werkt dat?

Een illustratie maken is voor ons iets heel persoonlijks. Het is niet alleen ons beroep, het is een passie dat er al van kinds af aan inzit. Een illustratie van Roy Korpel studios herken je uit duizenden. De tekenstijl en manier van kleurgebruik is de handtekening van de illustrator.

Het maken van een illustratie hangt af van verschillende factoren. Heb je zelf al een goed beeld van wat je wilt hebben of moeten wij met je meedenken. De afmeting, het onderwerp, de doelgroep en de situatie op dat moment zijn heel bepalend en iedere keer weer anders. Het maken van een illustratie duur? Dat valt best mee. Een illustratie is voor het leven, op maat gemaakt met ambacht, passie en liefde!

Ik wil een illustratie bestellen

Helaas is het onmogelijk om een vaste prijs op te geven voor een illustratie. Er spelen vele factoren mee. Heb je een duidelijk beeld wat je wil laten illustreren of wil je dat wij met je meedenken. Informeer naar de mogelijkheden via email, telefoon of skype. Wij staan je graag te woord.

Niet wat je zoekt?

Is een illustratie toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien heb je een vector tekening nodig of een foto manipulatie? Wij werken met en voor diverse media.

Liefde gaat door de maag
bellen is sneller