logo Roy Korpel studios

Roy Korpel Studios

Jong geleerd..

Roy Korpel is van kleins af aan altijd al bezig geweest met tekenen. Toen hij zes jaar was tekende hij de Donald Duck van voor tot achter na. In zijn school raportjes van groep vijf, zes en zeven klagen de juffen en meesters over het “altijd maar tekenen” van Roy. “Met alleen maar tekenen kom je er niet Roy”, staat te lezen in een rapport van groep zeven. Zaten ze daar even goed mis.

Roy Korpel Studios

Sinds 2007 is Roy Korpel illustraties geboren en timmert hij op zijn gemak aan een freelance bestaan. In 2012 stopte Roy bij zijn werkgever omdat het niet meer te combineren was. Inmiddels werkt Roy voor kleine en grote opdrachtgevers in binnen en buitenland. De naam is veranderd naar Roy Korpel Studios en zoekt Roy nieuwe markten zoals animatie, 3D en video!

Groei

Roy Korpel werkt momenteel nog vanaf zijn te kleine studio aan huis. Het is de bedoeling om in 2016 de stap te maken naar een bedrijfs locatie zodat er ook meer ruimte is om verder te groeien. Mocht iemand een leuke tip hebben voor de omgeving Schiedam (Noord). Wil je een onderdeel worden van een tof team? Stuur Roy dan vandaag nog een mailtje!

Roy Korpel

Illustrator // Cartoonist // Matte Painter // Fotomanipulator
Vader // F1 liefhebber // Verlegen // Creatief // Denk tanker
Passie voor astronomie // Gamer // Work-A-Hollic

Ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in Adobe Photoshop en Adobe Illustrator ben ik mijn gereedschap meester. Met professionele hard en software en een eigen studio aan huis beschik ik over alle benodigde tools om een top prestatie te kunnen leveren.

Deadlines

Deadline is deadline. Regelmatig ontvang ik werk waar hoge spoed achter zit. In de meeste gevallen betekend het dat er in de avond of in het weekend doorgewerkt moet worden. In goed overleg is uw deadline mijn prio 1. 

Ondernemer

Als ondernemer denk ik in kansen. Hoe bereiken we meer impact, actie of een sale met het artwork dat gemaakt moet worden. Graag denk ik over dit soort zaken met u mee. Ook op andere gebieden kunt u rekenen op mijn netwerk met toppers in hun vak!