Artist impressie voor Basic Training Bootcamp

Artist impressie

Basic Training, een begrip in Dordrecht en Gorinchem. Bootcamp lessen in de buitenlucht, door de bosjes, slootjes en blubber. Werken aan je lichaam met je lichaam. Trainer Bartels, militair in zijn dagelijkse functie weet mensen tot hun eigen maximale te boosten.

Basic Training groeit en daarmee ook het trainingsgebied. Sinds kort bezig Basic Training nu ook over een vaste locatie en daar zijn wilde en spannende plannen voor. Om deze plannen om te zetten in iets concreets hebben wij voor Basic Training, live via skype, een Artist Impressie gemaakt. Heb je ook een Artist Impressie nodig? Wij maken deze voor je op maat en indien gewenst, doen we dit live via schermdeling!

Woon je in de omgeving van Gorinchem en ben je het gewone fitness bij Basic Fit een beetje beu? Neem dan zeker even een kijkje bij Basic Training. De eerste proefles is gratis dus wat heb je te verliezen?

Author Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)

More posts by Roy Korpel