Concept tekening

Overtuig je klant met een visual

Artist Impressie

Wat is een Artist Impressie

Met een Artist Impressie is het mogelijk om op verschillende manieren een toekomstig beeld te kunnen laten zien. Het kan als een schets worden verwerkt of met veel details. Soms wordt een Artist Impressie over een foto heen getekend.

Wat kan je er mee?

Met een Artist Impressie werp je een blik in de toekomst. Bijvoorbeeld een gebouw zodat je de gemeente of investeerder kan overtuigen van je plannen. Of een beursvloer met wilde plannen voor een stand. Een overtuigend plaatje verteld meer dan een pagina vol tekst.

Artist impressie
artist impressie

Maak direct indruk!

De eerste indruk moet meteen goed zijn. Je wilt met de deur in huis vallen en direct laten zien hoe serieus je plannen zijn. Lever geen saaie a4 velletjes of PDF documenten in vol met tekst. Vul het aan met leuke Artist Impressie schetsen en maak gelijk indruk!

Wat kost het?

Het is helaas onmogelijk om van te voren een prijs vast te stellen. Het is heel erg afhankelijk van de wensen en het materiaal waar mee gewerkt moet worden. Moet het een snelle schets zijn. Of moet er juist heel veel details ingetekend worden zodat het bijna net echt lijkt. Heb je ook een afbeelding nodig? We denken graag met je mee.

(Artist Impressie voor Basic-Training)

Hoe maken wij een Artist Impressie

Wij illustreren een Artist Impressies digitaal in een tekenprogramma. Dit kan live gebeuren tijdens schermdeling in Skype. Wat ook voorkomt is dat we een bestaande foto bewerken. We illustreren en manipuleren de omgeving om een zo goed mogelijk en realistisch beeld te genereren van de nabije toekomst. Het eindresultaat kan je verwerken in een presentatie, pitch of website. Alle bewerkingen worden in Adobe Photoshop gemaakt en getekend.