Blog van een illustrator

gastblogger gezocht

Gastblogger gezocht!

By | Nieuws
Gast blogger gezocht! Ben jij een blogger of schrijf je graag. Weet je van alles over Photoshop, grafisch vormgeven, virtual reality of andere grafische zaken? Misschien kunnen we elkaar dan helpen. Ik zoek een gastblogger die zo af en toe voor mij een blog wil schrijven. Whats in it for...
Read More
vrij werk schetsen en illustraties

vrij werk – schetsen & illustraties

By | Vrij werk
Vrij werk - Schetsen en illustraties Soms heb ik ineens een beeld in mijn hoofd zitten die zo uit mijn pen rolt. En soms loop ik dagen met een beeld in gedachten rond en ontstaat er uiteindelijk zoveel drang om het te tekenen. Meestal verdwijnen deze schetsen of (snelle) illustraties...
Read More
space art roy korpel

Vrij werk: Space art

By | Vrij werk
Vrij werk: Space Art Naast een passie voor illustratie is mijn andere passie astronomie. Ik herinner me nog goed dat ik met 25 cent in mijn broek naar de bibliotheek ging om daar een chocomel te kunnen kopen en dan uren in de boeken zat over het universum. Onze eigen...
Read More
heeft een grafisch vormgever een apple nodig?

Van Apple naar Windows, 1 jaar later

By | Kennisbank
Van Apple naar Windows. Mijn conclusie na één jaar Vele jaren heb ik met plezier op mijn Apple iMac uit 2011 gewerkt. Maar met steeds grotere projecten en meer eisende programma’s, werd het tijd om serieuze spierballen op mijn bureau te zetten. Na een lange zoektocht van een paar maanden...
Read More
kerstkaart op maat laten maken

Kerstkaart op maat voor B2B

By | Nieuws
Kerstkaart op maat voor B2B Als de feestdagen er weer aankomen ontstaat bij veel bedragen de vraag; gaan we dit jaar een kerstkaart sturen? Het antwoord is simpel: natuurlijk ga je een kerstkaart sturen. Ieder moment om weer even in beeld te komen bij je klanten is een marketing moment....
Read More