Cartoon laten maken

cartoon laten maken

Cartoon voor kranten & magazines

Met een mooie cartoon vertaal je belangrijke gebeurtenissen met een glimlach of zoek je messcherp de randen op van een beladen onderwerp. Een pagina vullende illustratie of een klein plaatje als opvulling. Een cartoon in kleur of alleen in lijnwerk met grijstinten. Samen maken we er een mooie plaat van die overal op social media gedeeld kan worden.

cartoon laten maken blogs

Cartoon voor artikel of blog

Mensen zijn visueel ingesteld. Binnen luttele secondes bepalen mensen of ze blijven of vertrekken. Mannen beslissen in vier seconden of ze blijven lezen en vrouwen slechts in 2 seconden. Een pakkende cartoon ter ondersteuning van een blog of artikel kan bepalend zijn of bezoekers blijven of weggaan. Bestel een kleurrijke cartoon die jouw blog of artikel kan ondersteunen!

cartoon logo laten maken

Commerciële cartoons

Een cartoon is nooit ziek, vraagt nooit vrij en werkt 7 dagen per week zonder klagen. Een cartoon kan je beste werknemer zijn die je maar kan wensen. Een commercieel gerichte cartoon kan een klant informeren en proberen over te halen tot een aankoop. Deze cartoons worden soms in vectoren opgetekend. Meer informatie over commerciële cartoons.

schetsen met roy korpel

Foto naar cartoon

Laat van jezelf een cartoon maken. Lever ons een mooie foto aan en wij maken hier een mooie of lieve cartoon van. Mooi voor aan de muur of speciaal geoptimaliseerd voor social media en netwerk websites als Linkedin. Spring er tussenuit en maak het verschil! Deel je wensen met ons of vraag naar de vele mogelijkheden!

Ik wil een cartoon bestellen

Helaas is het onmogelijk om een vaste prijs op te geven voor een cartoon. Er spelen vele factoren mee. Heb je een duidelijk beeld wat je wil laten illustreren of wil je dat wij met je meedenken. Informeer naar de mogelijkheden via email, telefoon of skype. Wij staan je graag te woord.

Niet wat je zoekt?

Is een cartoon toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien heb je een vector tekening nodig of een beeldvullende illustratie? Wij werken met en voor diverse media.

warm-up sketch strong coffee by roy korpel
bellen is sneller