Concept tekening

Overtuig je klant met een visual

Overtuig je klant met een concept tekening

Niet iedereen heeft het vermogen om uit een stuk tekst of wat gevonden plaatjes op internet, het concept / het plan / het idee in te zien wat jij wil bereiken. Voeg een concept tekening toe om te laten zien wat jouw plannen zijn en verkoop je idee een stuk beter. Ze zeggen niet voor niets dat een goede afbeelding meer zegt dan duizend woorden. En dat is echt waar! Wij helpen je graag aan een concept tekening die jouw verhaal ondersteund!

Hoe ziet een concept tekening eruit?

Wij tekenen een concept tekening graag schetsmatig. Het geeft een wat losse sfeer. Het staat nog in de steigers. Ook het kleuren doen we lekker grof. Het geheel geeft duidelijk een gevoel van handarbeid wat misschien een speciale edge geeft aan je presentatie of project.

Hoe bestel ik een concept tekening?

We bespreken jouw wensen en ideeën. We denken graag mee en gooien als het kan ook ideeën in de pot. Als we weten hoe het eruit moet gaan zien spreken we een fixed price af. Gewoon helder en transparant zonder verassingen. Als er haastige spoed nodig is helpen we je daar ook mee. Vervolgens ontstaat er een simpele schets fase. We proberen de ideeen op digitaal papier te krijgen voor we aan het echte werk gaan beginnen. Na deze ronde begint het echte tekenwerk. Vaak laten we nog een work in progress zien tussendoor. Gewoon omdat dit leuk is om te delen. Het artwork is klaar hierna klaar voor gebruik.

concept tekening bestellen
We kunnen een nog niet bestaande situatie creeren met jouw klant centraal
Speels artwork die je presentatie extra slagkracht geeft!
concept tekenwerk

Zo helpen we jou met een concept tekening

Overtuig je klant zonder afleiding
Wij denken graag met je mee
Maakt je presentatie een stuk leuker om te zien
Spoedwerk is mogelijk in goed overleg
Ontvang het tekenwerk in high-ress

Naam (belangrijk)

E-mail (belangrijk)

Telefoon nr. (belangrijk)

Onderwerp

Jouw bericht