SFEER TEKENINGEN

Omgevingen en achtergronden

Illustratie laten maken

Met een mooie illustratie versier je een cover van een boek, poster of flyer. Vertel je een verhaal dat makkelijk duizenden woorden vervangt, of breng je een emotie over die met geen pen te beschrijven is. Een pagina vullende illustratie of een klein plaatje als opvulling. Een illustratie in kleur of alleen in lijnwerk met grijstinten. Misschien een kleurplaat met jouw bedrijf, stichting of sportclub als onderwerp. Via Skype kunnen we live schetsen en zetten we een ruig idee neer. Natuurlijk kunnen we ook op andere manieren contacten.

Illustratie voor web of blog

Mensen zijn visueel ingesteld. Binnen luttele secondes bepalen mensen op het internet of ze blijven of vertrekken. Mannen beslissen in vier seconden of ze blijven lezen. Vrouwen in slechts 2 seconden. Een pakkende illustratie ter ondersteuning van een blog of artikel kan bepalend zijn of bezoekers blijven of weggaan. Wij maken kleurrijke illustraties die jouw blog of artikel kunnen ondersteunen. Informatie illustraties, ook wel “infographics” genoemd versterken kille en saaie data. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

(illustratie voor Bingel (BE)

Illustratie laten maken, hoe werkt dat?

Een illustratie maken is voor ons iets heel persoonlijks. Het is niet alleen ons beroep, het is een passie dat er al van kinds af aan inzit. Een illustratie van Roy Korpel studios herken je uit duizenden. De tekenstijl en manier van kleurgebruik is de handtekening van de illustrator.

Het maken van een illustratie hangt af van verschillende factoren. Heb je zelf al een goed beeld van wat je wilt hebben of moeten wij met je meedenken. De afmeting, het onderwerp, de doelgroep en de situatie op dat moment zijn heel bepalend en iedere keer weer anders. Het maken van een illustratie duur? Dat valt best mee. Een illustratie is voor het leven, op maat gemaakt met ambacht, passie en liefde!

Ik wil een illustratie bestellen

Helaas is het onmogelijk om een vaste prijs op te geven voor een illustratie. Er spelen vele factoren mee. Heb je een duidelijk beeld wat je wil laten illustreren of wil je dat wij met je meedenken. Informeer naar de mogelijkheden via email, telefoon of skype. Wij staan je graag te woord.

Niet wat je zoekt?

Is een illustratie toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien heb je een vector tekening nodig of een foto manipulatie? Wij werken met en voor diverse media.

cartoon laten maken blogs

Illustraties voor Eigen huis & tuin

Illustraties op maat voor KPN Play

Illustraties op maat voor Xeed (Hyundai)

Waarom een tekening op maat:

We denken graag met je mee
Je bent betrokken in het hele proces
Live schets sessie via skype is mogelijk
We werken voornamelijk B2B
In overleg spoed bestelling mogelijk
illustraties laten maken

Stuur ons al je vragen!