Illustrator gezocht

Illustrator gezocht én gevonden!

Je bent op zoek naar een illustrator. Die heb je nu gevonden. Roy Korpel is een illustrator in hart en nieren. Sinds hij zes jaar is en de kleurpotloden goed vast kan houden heeft hij ze nooit meer los gelaten. Het tekenen op papier is digitaal geworden en werkt hij voor kleine en grote bedrijven. De bakker om de hoek tot grote internationale bedrijven. Zolang hij maar leuke tekeningen mag maken, maakt het niet uit wie de illustratie besteld!

Illustrator gezocht, wat nu?

Je bent op zoek naar een illustratie. Misschien heb je een blog artikel geschreven en wil je hier een passende illustratie bij plaatsen. Een goede illustratie helpt om het verhaal extra gewicht te geven. Een lieve illustratie of misschien wel een scherpe tekening die de vinger met een knipoog op de zere plek weet te leggen. Of moet een illustratie een website versieren om extra bezoekers te trekken. Zomaar een paar voorbeelden. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wat kost een illustratie?

Het is onmogelijk om een vaste prijs te hanteren voor een illustratie. Er spelen zoveel factoren mee die een prijs beïnvloed. Moet het een illustratie ingekleurd worden of moet het geschikt zijn voor drukwerk. Zijn het meerdere illustraties of een enkele. Zomaar een paar vragen die we het beste even over de telefoon, skype of mail met elkaar kunnen bespreken. Vragen? Stel ze gerust. We staan je graag te woord.

Niet helemaal wat je zoekt?

Misschien heb je iets anders nodig dan een illustratie. Een fotomanipulatie of een matte-painting. We zijn veelzijdig! Laat ons met je meedenken en brainstormen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!