Photoshop specialist

Verdraait fotorealistisch de werkelijkheid

Photoshop specialist & manipulatie

Photoshop specialist

Al meer dan tien jaar werkt Roy dagelijks in Adobe Photoshop. Met zijn Wacom tekentablet mixed hij zijn tekenskills met zijn kennis in Adobe Photoshop, wat een mooie chemie oplevert. Realistische beelden die je laten zien wat je denkt, of denk je te weten wat je ziet? Met onze kennis in Photoshop zijn de mogelijkheden oneindig! Klaar voor een mooie samenwerking?

Photoshop of Matte Painting?

Met Photoshop zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij proberen hier een onderscheid te maken in Photoshop bewerkingen of Matte painting. De twee kunnen elkaar overlappen. Bij Matte Painting denken wij aan het mixen van verschillende foto’s om zo een nieuwe afbeelding te creëren. Bij Photoshop bewerkingen verstaan wij het aanpassen en manipuleren van het beeld. We zullen een paar voorbeelden schetsen waar een Photoshop specialist absoluut tot zijn recht komt.

Marketing

Je wilt dat beelden voor je marketing campagne er top uitzien. Mensen beslissen in luttele secondes of ze een beeld interessant vinden of niet. Je hebt dus maar 1 kans en die moet raak zijn. Wij kunnen afleiding in een foto verwijderen en extra sfeer toevoegen. Met een fotorealistisch resultaat zal de lezer het niet in de gaten hebben.

Vragen? Bel gerust 06-12511005

Fotomanipulatie verhoogt sales!

Fotomanipulatie is altijd een geweldige uitdaging. Van eenvoudige aanpassingen tot een flinke fotomanipulatie. Er zijn wel 1001 redenen te bedenken waarom een fotomanipulatie gewenst is. Het verwijderen van stoorzenders is een veel voorkomende opdracht. Denk aan een superleuke foto van het gezin alleen loopt er in de achtergrond een persoon met een hond. Of de focus verleggen voor sales en marketing doeleinden. Soms halen we iemand helemaal uit elkaar om daarna weer fotorealistisch in elkaar te zetten. Of we veranderen iemand van 80 kg naar 130 kg om je aan het fitnessen te krijgen. En in de meeste gevallen heb je niet in de gaten dat we je ogen bedriegen! Maar zorgen we er wel voor dat jouw klanten op de bestelknop drukken.

photoshop specialist

smart after alcohol photoshop bewerkingen

Fotomanipulatie voor blogs

Bloggers hebben mooie plaatjes nodig. Zonder mooie plaatjes is een blog tegenwoordig niets meer. Als je een steengoede blog hebt geschreven maar voorziet van een slechte afbeelding, is de kans groot dat mensen het niet zullen lezen. Een blog bericht met een slechte afbeelding is net zo waardeloos als een blog bericht zonder afbeelding. Misschien nog wel erger. Gelukkig heb je ons nu gevonden! Dus.. laat ons je helpen!

Fotomanipulatie voor webwinkels

Webwinkels willen natuurlijk hun klanten verleiden tot een aankoop. De winkelsfeer bepaal je onder andere met pakkende banners en headers. Een goede header geeft vertrouwen aan een bezoeker. Wij kunnen je ook helpen aan Call to Action en SEO ingerichte beelden. Heb je ook mooie bewerkingen nodig voor je webwinkel? Laat ons meedenken!

Fotomanipulatie voor bedrijven

Bedrijven willen graag hun producten of locatie zo mooi mogelijk tonen. Soms kan een kleine aanpassing aan een foto een groot verschil maken en sales verdubbelen. Een foto van een pand in de winter ziet er anders uit dan in de zomer met bomen in de bloei en een fijn zonnetje. Sfeer kan gemanipuleerd worden. Vragen of ideetjes? We sparren graag mee! 

bellen is sneller