Angel of Death schets voor Halloween

illustratie laten maken

Halloween is¬†altijd weer een inspirerend thema om mee te werken. Daar probeer ik dan toch een eigen draai aan te geven. Ik ga een poging wagen om mee te doen aan de Gnomon Workshop wedstrijd van deze maand. Het thema is “Angel of Death”. Als je er op google krijg je een heleboel mooi maar vooral serieus tekenwerk voorgeschoten. Ik wil er graag een cartoon twist tegenaan gooien. Dit is mijn schets. Misschien krijg ik nog nog af voor het einde van de maand.

Author Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)

More posts by Roy Korpel