Meisje in het bos schets

schetsen met Roy Korpel

Een vrije tekening voor mijn eigen collectie. Middels begint dit meisje en haar vriendje poes een bekend gezicht te worden. Ik denk dat ik haar maar eens ga proberen een vast gezicht en lichaam te geven zodat. Vriendje poes is vaak de pechvogel in de plaatjes. Ook in deze schets wordt hij geplaagd door de visjes in het water. Het meisje en de andere diertjes kunnen er ook wel om lachen. Een vrolijke plaat die binnenkort ingekleurd gaat worden! Wil je op de hoogte blijven van mijn tekenwerk? Op Social Media plaats ik regelmatig updates!

Author Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)

More posts by Roy Korpel