Het universum

Een obsessie die ik al van jongs af aan met mij mee draag. Ik was nog geen 11 jaar oud toen mijn eerste echte werkstuk ging over “het heelal”. Ik zat uren in de bibliotheek (en een kwartje voor een bekertje chocomelk uit de machine) in de vele boeken te bladeren. De prachtige foto’s die Hubble heeft gemaakt laten ons de meest bizarre, vijandige en extreem gewelddadige kanten zien van ons universum waar we nog zoveel niet van weten.

Inspiratie bron

Wie mij een beetje kent weet dat ik niet snel uitgepraat raakt als het eenmaal gaat om de ruimtevaart of het heelal.  Met steeds betere telescopen en gevoelige “oren” luisteren en kijken we steeds verder. Er worden steeds meer planeten ontdekt en er zijn steeds meer antwoorden op de vele vele vragen. Voor mij een inspiratie bron om af en toe te verdwijnen in space art. Werelden creëren die zomaar zouden kunnen bestaan. Het universum is een geweldige bron van inspiratie.

Space art + Time lapse videos

Hier vind je een deel van mijn space art creaties. Ik verlies me graag in dit soort privé werkstukken. Deze illustraties / fotomanipulaties die hier getoont worden kunnen van begin tot eind worden bekeken via de time lapse videos. Bekijk zie hier. Meer van dit? Wordt fan van mijn Youtube kanaal!

matte painting nederland
dead-planet-by-roy-korpel
space art endgame
Area51_inside3-by-Roy-Korpel
space art

Close-up:

space art
space art
Photoshop expert Roy Korpel