hmm.

lievespulletjes

Lievespulletjes

Lievespulletjes is geboren uit een passie voor leuke en lieve illustraties. Wat is er nu leuker om een mooie illustratie te maken die een baby of kinderkamer muur mag versieren. Met dat doel is in 2012 Lievespulletjes in het leven geroepen. Wij (mijn vrouw en ik) werken hier dagelijks aan en de winkel groeit gestaag.

We groeien door

Het is begonnen met canvassen die gratis gepersonaliseerd worden. Echter groeien we steeds verder door. Momenteel werken we ook aan decoraties van hout, papieren opberg zakken, geboorte spandoeken en vlaggen, schattige speen kettingen, etc etc. En bijna alles gepersonaliseerd. Kom eens gezellig langs en laat ons weten wat je van onze winkel vind!

lievespulletjes
kinderschilderij

Inspiratie

Als vader van drie kinderen heb ik inspiratie bronnen genoeg. Mijn eigen kinderen zijn uiteraard een inspiratiebron. Het zijn kleine lieve boefjes die ons huis terroriseren. En natuurlijk halen wij ook onze inspiratie uit de bestaande markt. Wat vinden mensen leuk en wat zouden ze graag aan de muur willen hangen. Daar maken wij vervolgens een eigen variant op.

Toekomst visie

We zijn heel serieus met onze winkel bezig. We zijn dan ook niets anders van plan dan in 2016 de groeiende lijn voort te zetten. Met een heleboel nieuwe artikelen op komst de komende periode willen we ook graag nieuwe gebieden verkennen. Denk aan een eigen behang lijn, eigen muurstickers en wellicht een eigen speelvloerkleden. De sky is de limit. www.lievespulletjes.nl

verjaardag spandoek